Jump to content

Svete krave


anonimno

Preporučene objave

Da li se samo meni čini ili sudci i sudkinje u hrvata imaju status tzv. svetih krava?

Naime, kada se neki obicni smrtnik pokusa pribliziti tim visinama gđe. sudac na nacin da se npr. usudi nazati telefonom (poput mene) i upitati neko logicno pitanje i/ili informaciju s druge strane se cuje iznerviran glas koji se valjda pita kako je meni uopce palo napamet da ja nju zovem, ej ja nju???; a nakon sto se uvjerila da ja stvarno zovem i da se to uistinu dogadja, odgovara sturom recenicom (kojom ne dobivam trazenu informaciju) i spusta mi slusalicu!!!! Nema ono zdravo, dovidjenja...

Ili mozda postoji neko nepisano pravilo da bas svi moraju imati odvjetnike i da je nama koji smo zavrsili recimo Filozofski fakultet (a tek jadni oni koji nisu zavrsili nikakav!) zabranjeno (ili u najmanju ruku nepozeljno) zvati te ubermansch-e koji s nama "pravno neobrazovanima" ne zele imati posla osim na rocistima?

:-o

 

Sto vi pravnici mislite o tome?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobro, pa nisu baš svi takvi...zar ne?

 

Jednake stvari doživljavamo od različitih ljudi na različitim radnim mjestima...po meni je to stvar kućnog odgoja, kulture uopće..

Koliko puta sam "otepena samo tako" i badava mi sva moja ljubaznost i pristojnost i uvažavanje te osobe, koju sam samo htjela pitati za pojašnjenje nečega što ja ne znam, a oni znaju...

I po meni uopće nije bitno ima li netko ili nema diplomu ili samo osnovnu školu...to se ne uči u školama i na faksu...

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tu si u pravu ja sam danas nazvala sudca vezano za jedan slucaj koji se tice moje familije ja inace pravo studiram druga sam godina - mene je sudac prvo posteno izvrijeđao kako sam ga se usudila nazvati pa kad sam mu objasnila da je njegova odluka dovela jednu osobu u stanje opasno po život ( odredio je psih vještačenje bez davanja visokotlakasu lijekova za regulaciju tlaka) on mi je odgovorio da ce on biti kriv ako se toj osobi sta desi ja sam pocela vristati na njega a on meni ako umre to ide na moju dusu - pa mi reci u kakvoj to mi drzavi zivimo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija