TOTO99 objavljeno: 9. siječanj 2023. objavljeno: 9. siječanj 2023. Imam sina koji ide u Obrtno-tehnicku skolu i ima obaveznu praksu kod odredenog obrtnika,medutim na praksi se dogodilo sljedece:jednog dana na praksi dok je radio s mestrom s spatulom(dio alata)je pokusao skinut ljepilo ,a sto navodno nije smio,pa mu je mestar rekao"okreni se da ti dam nogu u guz...",moj sin ne misleci da se to dogodit se okrenuo i on ga je zaista udario nogom i usto razbia mobitel,ali nebitan mi je mobitel,nego nacin ponasanja prema maloljetnom djetetu ,i to u ustanovi koja je kao dio skolovanje,zanima me komu se mogu obratit Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 10. siječanj 2023. odgovoreno: 10. siječanj 2023. Kako je regulirana ta praksa? Citiraj
TOTO99 odgovoreno: 12. siječanj 2023. Autor odgovoreno: 12. siječanj 2023. Kako mislite regulirana??Praksa je sastavni dio skole 3 dana nastave 2 dana prakse u tjednu Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.