mrki12 objavljeno: 10. siječanj 2023. objavljeno: 10. siječanj 2023. Pozdrav, trebao bih preporuku za odvjetnika ili odvjetničkog društva koji se bave ovršnim pravom tj pokretanjem zastara. Pregledom očevidnika se mogu vidjeti nekoliko neaktivnih i 2 aktivne osnove za plaćanje, koje po mišljenju xy odvjetničkog društva isto spadaju pod zastaru, ali su bile premalog iznosa za pokretanje zastare tj njihovog zanimanja. Problem je u tome, što su mi u Fini objasnili da se treba postupati nekako, jer se i ove neaktivne mogu reaktivirati bilo kada, jer nije pokenut nikakav postupak. Kontakt: mmalji@gmail.com Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 10. siječanj 2023. odgovoreno: 10. siječanj 2023. Pa uložite žalbu izvan roka s kojom se pozivate na zastaru, pa ćete vidjeti reakciju ovrhovoditelja i prije pokretanja parnice. Citiraj
mrki12 odgovoreno: 10. siječanj 2023. Autor odgovoreno: 10. siječanj 2023. prije 5 minuta, Borbena7 je napisao: Pa uložite žalbu izvan roka s kojom se pozivate na zastaru, pa ćete vidjeti reakciju ovrhovoditelja i prije pokretanja parnice. Hvala na odgovoru i na podsjetniku, jer sam krivo napisao... Trebao bih nekoga, tko bi mi mogao pomoći bilo u pokretanju zastara, žalbi ili bilo koji drugi način, i ovako sam malo prezbunjen... Inače sam u okolici Zagreba to sam isto zaboravio napisati, hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.