Jump to content

Lešinar na umirovljeniku


Kana1990

Preporučene objave

Pozdrav,

situacija je ovakva: radi se o obiteljskom prijatelju, gospodin je u mirovini, udovac, nema obitelji (ni bliže ni dalje). Blago je dementan. U stanju je imati suvisle razgovore. Nedavno je završio pod skrbništvom jedne gospođe, ovaj podatak nisam imala. Digla sam paniku nakon što se nije javljao na mobitel par dana. S policijom došli na vrata i onda saznala od susjede da je završio u domu. Tek nakon što ju je policija kontaktirala je ona "pronašla" njegov mobitel. S njom je na prvu sve super, može se doći u posjetu, možemo skupa, tralalala... Dogovorimo se naći za prvu posjetu u domu, koju ona mora odobriti. I ona se ne pojavi, zovem ju, ona je zauzeta. Dogovorimo se drugi dan. Drugi dan ga napokon vidim. On sretan da vidi poznato lice. Pitam kada mogu dolaziti, posjete su od tad do tad. Super, doći ću za par dana. Ok, nema problema. Dođem za par dana, da bi saznala da mogu biti samo 5 min. Ne shvačam zašto, prijatelj je u stanju i želi pričati. Izmolila sestre da me puste malo duže. Skroz slučajno saznam od sestre da se gospođa ne zove onako kako se meni predstavila. 
Uglavnom, ima više takvih stvari koje su se nagomilale i cijela situacija mi užasno smrdi. Strah me je da ga ne iskorištava. Mogu li se nekome obratiti kao zabrinut građanin?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija