Harambašica objavljeno: 20. siječanj 2023. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2023. Dugi niz godina sam bila pacijentica nefrologinje u jednoj našoj razmjerno poznatoj bolnici. Prilikom jedne od hospitalizacija, kad ona nije bila u Zagrebu, o meni je vrlo predano i profesionalno vodio brigu jedan njezin kolega, iskusan nefrolog, star pedesetak godina. Često sam boravila po bolnicama, i iskreno mislim, kako je to jedan od najboljih liječnika koje sam upoznala. Još prije nego li je otišla u mirovinu, a otišla je krajem prošle kalendarske godine, dogovorili smo se da mi on bude nefrolog, pa je sljedeći pregled dodijeljen već njegovoj kvoti, ove godine, u veljači. Doma sam dobila obavijest da mi je termin pregleda promijenjen i da sam prebačena kod jedne mlade specijalizantice. Smijem li se tomu protiviti? Kako i gdje? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
victus2023 odgovoreno: 27. siječanj 2023. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2023. Otidjite u navedenu ustanovu i sa vazecom e uputnicom trazite pregled kod svojeg nefrologa ili neka vas pokusa dr obiteljske medicine naručiti kod njega.Mozda je vas dr u mirovini ili otisao iz te klinike.Svakako da se mozete protiviti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Harambašica odgovoreno: 9. veljača 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2023. Hvala Vam na odgovoru. Nisu oni krivi. Tako sam i postupila, doktor je na žalost napustio bolnicu, otišao u privatnike, a oni su sve njegove pacijente raspodijelili kako kome. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.