joeyou objavljeno: 26. siječnja Dijeli objavljeno: 26. siječnja (uređeno) Vratio sam se u Hrvatsku prije 2 godine. Ostao mi je kredit u Njemackoj za otplatiti 4500eura od 6500 koliki je bio pocetni iznos kredita. Kad sam odlazio, easy creditu nisam javio odlazak iz Njemacke, nego sam samo odjavio boraviste u vjecnici. Kredit sam uredno placao godinu dana cca, sve do 2 mjeseca nakin preseljenja u Hrvatsku zbog obiteljske situacije kada vise nisam mogao placati. Isto tako mi je tada zatvoren racun u njemackoj banci te sada imam racun samo u Hr. Odtad me nitko nije ni na koji nacin kontaktirao vezano za taj kredit. Zanima me kada bi isao u njemacku, da li bi me na granici tijekom eventualne kontrole osobne uhitili/odveli na sud ili sto mi prijeti? Hvala unaprijed uređeno: 26. siječnja od joeyou Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. siječnja Dijeli odgovoreno: 27. siječnja prije 8 sati , joeyou je napisao: Zanima me kada bi isao u njemacku, da li bi me na granici tijekom eventualne kontrole osobne uhitili/odveli na sud ili sto mi prijeti? Ne, ali mogu pokušati prisilnu naplatu u RH. Na raspolaganju im je Europski ovršni naslov. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
joeyou odgovoreno: 27. siječnja Autor Dijeli odgovoreno: 27. siječnja Hvala, preplasio me clanak koji je bio po novinama nedavno o hrvatu koji je uzeo kredit za financiranje auta u njemackoj u iznosu od 20 000eura te je autom otisao, tj nestao u hr i pri ponovnom ulasku u njemacku su ga na granici priveli i odveli na sud, ali mozda jer nije platio ni jednu ratu pa se to drugacije gleda? Ili je do iznosa? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
domac_ odgovoreno: 27. siječnja Dijeli odgovoreno: 27. siječnja prije 3 sati , joeyou je napisao: Hvala, preplasio me clanak koji je bio po novinama nedavno o hrvatu koji je uzeo kredit za financiranje auta u njemackoj u iznosu od 20 000eura te je autom otisao, tj nestao u hr i pri ponovnom ulasku u njemacku su ga na granici priveli i odveli na sud, ali mozda jer nije platio ni jednu ratu pa se to drugacije gleda? Ili je do iznosa? Ovo vjerojatno tretiraju kao otuđenje, okej, nisi platio lizing- vrati auto. Ne zelis ni platiti ni vratiti auto- otuđenje. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
joeyou odgovoreno: 30. siječnja Autor Dijeli odgovoreno: 30. siječnja Ok, dakle problema na granici ne bi trebalo biti..putujem busom, a buseve i dalje kontroliraju.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.