Lukrecia1986 objavljeno: 27. siječnja Dijeli objavljeno: 27. siječnja Poštovani, zanima me koliki je rok za održavanje rasprave nakon potvrđivanja optužnice za djelo za koje je propisana kazna zatvora do pet godina? Naime, zaručnik mi se nalazi u istražnom zatvoru te je dobio rješenje gdje mu je potvrđivanje optužnice za 11 dana. Postoji nagodba DORH-a i branitelja (s čime je sutkinja upoznata) te me zanima da li se može požuriti potvrđivanje optužnice, odnosno održavanje rasprave nakon potvrde optužnice? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 28. siječnja Dijeli odgovoreno: 28. siječnja Ne može se požuriti jer je potvrđivanje optužnice zakazano u zakonskom roku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lukrecia1986 odgovoreno: 12. veljače Autor Dijeli odgovoreno: 12. veljače (uređeno) Poštovani Sivko, hvala na od odgovoru. U međuvremenu je odgođeno potvrđivanje optužnice zbog bolesti sutkinje te me zanima koji je zakonski rok za održavanje iste? On je u istražnom skoro mjesec dana (19.-og mu ističe) te se postupak nije maknuo s mista. uređeno: 12. veljače od Lukrecia1986 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 12. veljače Dijeli odgovoreno: 12. veljače Ili će ga pustiti ili produžiti pritvor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lukrecia1986 odgovoreno: 12. veljače Autor Dijeli odgovoreno: 12. veljače Hvala na info. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.