Jump to content

Zalba na policijski zapisnik za alkohol


ivan221

Preporučene objave

Pozdrav, 27.01 me zaustavila policija i napuhao sam 1.36, minus 10 je 1.26 i mladi sam vozac. Godinu dana ranije me isto zaustavila policija i napuhao sam 0.76, ali prvi put su mi odma napisali kaznu na koju sam napisao zalbu, moje pitanje sada je trebam li cekati kaznu ili sam se trebao zaliti na zapisnik? Cuo sam da sam se trebao zaliti na zapisnik, ali to mi nema smisla jer nema nikakve kazne na zapisniku, samo mi je vozacka uzeta na 12 sati. Posto je od 27.01 vec proslo 8 dana zabrinut sam jesam li se trebao zaliti ili sad vise nemam pravo na zalbu.

I jos jedno pitanje, imam 6 kaznenih bodova, 26.3.2021 mi je uzeta vozacka radi bijega s mjesta nesrece, a s ovom kaznom bi sad imao 10 kaznenih bodova, a posto sam mladi vozac to bi znacilo da bi mi se trajno uzela vozacka, zanima me nakon koliko se brisu bodovi? Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na zapisnik se ne možeš žaliti. Žalit ćeš se kad dobiješ prekršajni nalog.

Bodovi se brišu nakon 2 godine i da, ako ih skupiš, vozačka će ti biti poništena na 2 godine. U nekom najboljem slučaju ovo možeš razvući na godinu dana dok ti ne isteknu ovi bodovi (žalba na prek. nalog bez detalja, isprika kad te pozovu na sud i sl.).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na brzom odgovoru.

26.3.2021 je bio prvi prekrsaj i tu sam dobio 3 boda, nakon toga za alkohol jos 3, sto je 6 boda, brisu li se 3 boda tj. Onoliko kolko sam ih dobio za tu kaznu ili se brise samo jedan bod? Ako se brisu 3 boda onda bi sa ovom zadnjom kaznom imao 7 bodova jer je za iznad 1 promil 4 boda i nebih ostao bez vozacke

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija