Jump to content

bivsi poslodavac klevece i siri lazi


anna518

Preporučene objave

postovani, 

imam problem sa bivsim poslodavcem koji na moje pitanje da mi isplati placu uzvraca lazima, klevetama i optuzbama koje siri okolo, isprva mojim poznanicima i ne znam kome jos. doslovce mi poznanici salju skrinsotove poruka gdje me naziva: 

- psihicki bolesnom osobom, imam probleme, dobila sam sve sto sam trazila  (osim place i ugovora) 

- te takodjer siri okolo informacije da sam radila na 50 mjesta po 5 dana (laz) i komentiranje moje radne knjizice (koju nije vidio niti trazio na uvid) 

takodjer kad sam davala otkaz na tom poslu, napisala sam u poruci svoje razloge koji su bili - mala placa, prijava na 4h dnevno a radila sam 8h dnevno, nedobivanje ugovora i opcenito cinjenica da su za 300 eura mjesecno ocekivali da cu radit 200njak sati na vise pozicija (od kojih se svaka placa 1000 eura i vise) radit sve sto treba. na to takodjer krecu optuzbe da sam neradnik itd na koje nisam reagirala. 

nadalje, ex poslodavcu pisem u poruci tj zamolim ga da prestane okolo siriti neistine, klevetati i blatiti jer cu biti prisiljena traziti zastiti odvjetnika i policije. 

napominjem, to se sve desava u krugu ljudi u djelatnosti u kojoj radim i to mi moze uzrokovati stetu kod buduceg zaposlenja i poslodavca jer mi ruse reputaciju, sire lazi i doslovce pljuju po meni okolo.  

zanima me koje legalne korake mogu poduzeti i koje dokaze trebam imati da se to zaustavi?  

hvala 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija