Tomex9 objavljeno: 28. ožujka Dijeli objavljeno: 28. ožujka (uređeno) Pozdrav, Planiram otvoriti 93.13 Fitnes centar djelatnost, i imati teretanu (bez nudenja usluga individualnog treninga, fitnes programa itd. samo pruzanje usluga korisnicima u vidu clanarina, dakle korisnik plati za mjesecnu clanarinu, i to je to, sam trenira itd.), pa me zanima da li mogu to obavljati bez strucne spreme vezane uz sport? Takoder, vec posjedujem obrt, tu sam stalno zaposlen, tako da bi teoretski jdoo mogao voditi bez zaposlene osobe? Samo onda je isto pitanje kao i gore, da li mogu obavljati djelatnost "fitnes centar" bez zaposlenih osoba? Ili ako se trebam i zaposliti u jdoo na pola radnog vremena ili nesto, nije problem, samo opet isto pitanje, da li mi treba strucna sprema ne znam.. Hvala uređeno: 28. ožujka od Tomex9 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frenki zg odgovoreno: 11. svibnja Dijeli odgovoreno: 11. svibnja (uređeno) Poštovani. Imate reg. jdo koji ima negdje svoje SJEDIŠTE (nebitno - možda i na kučnoj adresi) otvaranje fitnes Centra - podrazumjeva da morate imati prostor za isti - to vam se zove otvaranje - POSLOVNE JEDINICE, koja nema veze za sjedištem - prilikom otvaranja istoga tražit će vas se, tko će biti Voditelj POSLOVNE JEDINICE - FITNES CENTRA - i tu će te morati zaposliti odgovarajuću osobu koja je KV - Osposobljena za navedenu djelatmost, npr - Kineziolog u naj blažem smislu, ako vas nebudu tražili da to mora biti KV - Fitnes Trener.( morate uzeti u obzir da u prostoru mora biti osposobljena osoba - manje radi treniranja - više radi sigurnosti klijenata, jer nepravilnim rukovanjem fitnes opremom može doči do težih ozljeda samog klijenta - tad vi ,,da se grubo izrazim, , ne možete reči - tko ga je tjerao da to radi ako nezna ) Pozdrav uređeno: 11. svibnja od frenki zg dopuna - ispravak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.