Dobar Los Zao objavljeno: 28. ožujka Dijeli objavljeno: 28. ožujka nasljedio sam sa bratom kucu sa okucnicom i nekoliko oranica sad smo u vlasnistvu 50/50 , brat odlazi u inostransvo prije 26 god i nestaje bez traga nikakvi kontakti nacuo da je promjenio ime i prezime ? nemogu ga kontaktirati nemam nista od podataka , ja zivim u nasljedenoj kuci koju odrzavam i podmirujem sve poreze i racune na nekretnine, moje pitanje je koji postupak pokrenuti za dobivanje vlasnistva nad spomenutim nekretninama 1/1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 29. ožujka Dijeli odgovoreno: 29. ožujka Nema takvog postupka. Sve da je brat i pokojni ima svoje nasljednike, a onda ako bi po zakonu Vi bili taj nasljednik... čudo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dobar Los Zao odgovoreno: 30. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujka hvala na odgovoru postoji li neki postupak da ga tuzim a da ga sud po sluzbenoj duznosti pronadje zivog ili , ili njegove nasljednike posto ja sve odrzavam godima i ulazem svjoje novce a njega nema a nemogu a htio bi dogovorno li sudski postati vlasnikom ili kako vec Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 30. ožujka Dijeli odgovoreno: 30. ožujka Proglašenje nestale osobe umrlom može predložiti osoba koja ima pravni interes. Ali u konačnici to ne znači da ćete postati vlasnik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.