morticia93 objavljeno: 3. travanj 2023. objavljeno: 3. travanj 2023. Poštovani, trebam roditi kroz 2 mjeseca. Bivši partner me je trudnu izbacio iz kuće prije par mjeseci. Od tada nismo u kontaktu, ne zanima ga bilo što u vezi djeteta , niti je ikako financijski pomogao kroz trudnoću. Našao je novu partnericu nedugo nakon što je mene izbacio i koliko sam načula sada je i ona u drugom stanju. Ja ga planiram tužiti za priznavanje očinstva i plaćanje alimentacije. Mene zanima može li on kada dobije drugo dijete s novom partnericom zahtjevati da mu umanje iznos alimentacije? Je li to spada u dovoljno dobar razlog za umanjenje alimentacije za prvo dijete? Hvala na odgovoru. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 3. travanj 2023. odgovoreno: 3. travanj 2023. prije 4 sati , morticia93 je napisao: Je li to spada u dovoljno dobar razlog za umanjenje alimentacije za prvo dijete? Ne, ta činjenica sama po sebi nije dovoljna za usvajanje ovakvog zahtjeva. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.