Jump to content

Izbacivanje iz stana


TomKat1

Preporučene objave

Razveden sam prije više od dvije godine i bivša supruga ne želi napustiti stan koji je u mojem vlasništvu (nije bračna stečevina). Nije zadovoljen niti jedan uvjet za postojanje izvanbračne zajednice. Ona nema ključ od stana, ne želi iznijeti svoje stvari iz stana, nije prijavljena na toj adresi, ima kao suvlasnica dio stana na drugoj adresi. U stan ulazi kada joj otvorimo vrata ja ili punoljetna kćer koja je prijavljena na adresi mojeg stana i s kojom nemam problem. Poznato mi je da mogu sudskim putem zatražiti iseljenje iz stana uz zahtjev za plaćanjem podstanarstva do iseljenja. No sve je to jako sporo. Zar stvarno ne mogu brže ostvariti iseljenje? Mogu li npr. bez posljedica zatražiti privremeno, do opoziva, isključenje struje (na što kao vlasnik stana imam pravo)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , Borbena7 je napisao:

Kakve ovo ima veze sa njenim ispražnjenjem stana?

Ima veze, jer bi ona svoje potrebe za korištenjem elektr.enrgije zadovoljavala u svojem stambenom prostoru a sada joj je jasno da je ne mogu tek tako izbaciti iz stana "normalnim" putem. Pored toga, mogu na legalan način npr. koristiti i to što ona nema ključ od stana. U ratu se ponekad ne biraju sredstva. A u ratu sam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija