aki9898989 objavljeno: 3. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 3. svibanj 2023. (uređeno) Dobro veče Počinio sam kazneno djelo teške krađe na osobito drzak način, kz 229 st1 t2, radi se o većem novčanom iznosu. Nikada dosada nisam imao problema sa zakonom, ovo je bio teško nepromišljen potez pod teškim utjecajem alkohola... Čak se gotovo ničega niti ne sjećam... Na policiji sam pred kamerama sve priznao i pokajao se.. Što me očekuje jer trenutno ne mogu takav iznos nadoknaditi barem godinu dana?! Treba li mi odvjetnik? Želim sve poduzeti da ne završim u zatvoru bezuvjetno, jer za ovo se djelo traži od 1 do 8 god zatvora što je jako rigorozno Puno Vam hvala uređeno: 3. svibanj 2023. od aki9898989 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 3. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2023. Nemoguće je precizno predvidjeti, ali ako ti je prvi put, postoji lijepa mogućnost da bude uvjetni zatvor. Odvjetnik će ti svakako trebati jer se radi o ozbiljnom kaznenom djelu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.