robif objavljeno: 3. svibnja Dijeli objavljeno: 3. svibnja Pozdrav Danas sam bio u jednom soping centru,auto sparkiran na njihovom parkingu. Nakon nepunih pola sata idem kuci i primjetim ogrebana zadnja vrata na lijevoj strani Vjerojatno od neke ostre lajsne koja se mozda stavljala u auto do mojega,jer je crta tanka ali duboka Nisam odmah reagirao jer je auto mokar od kise pa sam mislio da se moze ispolirati,ali crta je ipak preduboka Zovem taj soping centar ali je radno vrijeme isteklo Znam da imaju kamere Moze li se sta napraviti povodom toga? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 3. svibnja Dijeli odgovoreno: 3. svibnja Prijaviti policiji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 3. svibnja Dijeli odgovoreno: 3. svibnja Odeš s autom tamo gdje si bio parkiran i prijaviš policiji. Ako postoje (i pokrivaju) kamere, bit će relativno jednostavno, a ako ne, prijava svejedno ne košta ništa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
robif odgovoreno: 4. svibnja Autor Dijeli odgovoreno: 4. svibnja Hvala na savjetima,pozvao sam policiju posto jedino oni mogu pristupiti video nnadzoru drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
black_mirror odgovoreno: 2. lipnja Dijeli odgovoreno: 2. lipnja Pozdrav, Meni se dogodilo isto na parkingu Arena centra i odmah sam pozvala policiju obzirom da je kamera bila točno ispred mog auta, te sam se nadala da će policija pregledati snimku i utvrditi tko je oštetio vozilo. U potvrdi koju sam nakon mjesec dana dobila od policije utvrđeno je samo da mi je vozilo oštećeno od nepoznatnog počinitelja na tom mjestu i u to vrijeme, te nigdje nije napisano da su ikako postupali te išli pregledati snimku kamere. Obzirom da imam samo osnovno osiguranje, od osiguravajuće kuće sam saznala da nemam pravo na naknadu štete obzirom da je nepoznati počinitelj. Da li mogu pisati neki prigovor na izdanu potvrdu i na koji način mogu zatražiti od policije da ide pregledati snimku (koja postoji jer su mi iz Arena centra odgovorili da surađuju sa policijom u takvim situacijama). Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 2. lipnja Dijeli odgovoreno: 2. lipnja prije 58 minuta, black_mirror je napisao: te nigdje nije napisano da su ikako postupali te išli pregledati snimku kamere. To ne znači da nisu zatražili izuzimanje snimke, te da ne postupaju po istoj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 4. lipnja Dijeli odgovoreno: 4. lipnja Možeš provjeriti u policijskoj postaji što je poduzeto i kakvi su im daljnji planovi. Gledanje kamera je rutinski postupak, to su vjerojatno obavili, a samo je pitanje što se vidi... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.