Jump to content

Solidarnost-komisija


anonimno

Preporučene objave

Kolege i kolegice!

 

Kako bismo izbjegli prepucavanja oko saznavanja komisije (tko može, tko ne može, kakva je veza potrebna), predlažem da svi koji je saznaju objave istu na forumu ili još bolje pošalju raspored drugima (na zahtjev) na e-mail. Pa budimo malo solidarni, jer nemamo svi te mogućnosti. Imam dosta velike šanse ju saznati i obećajem kako ću je javiti svima koji budu taj dan. Isto tako predlažem svima drugima. Ako se Minist. "urotilo" protiv nas i napravilo čitavu predstavu od ovog udružimo se i mi. Nadam se da će ova tema naići na odobravanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

slažem se, trebamo si međusobno pomoći.

ako saznam svoju komisiju (idem na rok u travnju), a potrudit ću se da saznam , ja vam javim.

;-)

 

nego, komisija se uvijek može promijeniti, ne?

jel istina da se komisija uvijek sazna prvi dan ispita, na pisanju prve presude, ili to samo ponekad kažu ako su dobre volje, ako nisu onda niš ? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

danas se izmijenila komisija umjesto Miljevića je dosla Garačić, bilo je opasno za ženski dio, al su preživjeli, ispitivala je van literature i napada ako se to nezna,a muški kad neznaju pokušaj kad je kažnjiv nikom ništa. Tako da je moguća zamjena sljedeći tjedan ugodna nekome tko je očekivao nju a dobit će Miljevića.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa to bi onda bilo skoro to ! Ispričavam se jer sam napisala Jug umjesto Kos. Dakle isto kao prošli mjesec osim Komadine.

 

¨"Ne znam da li će ti se netko javiti s tim podatkom. Ja sam slušala ispit 19.03. i ko zn, možda je raspored napravljen tako da je ista komisija??? Sumnjam ali...svejedno...

 

Komadina, Gašpar, Jug, Jasenović, Kriletić"

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Slažem se. Pozivam SVE- one koji komisiju znaju da ju objavljuju, kao i kolege slušače koji će biti na svibanjskom roku, da javljaju ako se ljudima izmijeni komisija i da javljaju koga su slušali. Svaka informacija je dobrodošla. Meni je naprosto nevjerojatno da su ljudi toliko gluhi na pozive drugih... Dajte malo, ljudi! Svima vam je bilo ovako ili vas ovo čeka, a vjerujte, nije lako...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija