Jump to content

Racun za Plin


mmesic

Preporučene objave

Pozdrav, evo neznam vise gdje da pitam i sto mi je ciniti odnosno koja su mi prava. Nisam dobio račun za plin od cca 9tog mjeseca. Zapravo niti jedan racun nisam dobio od HEP plina jer sam u osmom mjesecu prešao u HEP. Kupio sam nekretninu, prebacio sve papire i rezije na sebe no nikako da mi stigne racun od plina. Prije je bio na Eonu. Bio sam nekoliko puta u HEPu i svaki put su rekli da ce poslati u racunovodstvo i da se ne sekiram. Nisu mi znali reci ni trenutno stanje ni dug ni nista. Također sam im poslao i mail gdje sam izrazio zabrinutost no nakon mjesec dana nikakvog odgovora.

Imam li nekakva prava da se mogu pozvati na neki zakon ili nesto gdje ukoliko mi ne dostave racun u roku XYZ ne moram taj racun platiti? Vjerujem da bi ih to odmah potaklo da posalju.


 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obračunsko razdoblje iznosi jedan mjesec, a račun za isporučeni plin se ispostavlja po isteku obračunskog razdoblja. Pogledajte za više informacija Opće uvjete opskrbe plinom.

Iz iskustva, najbrže reagiraju kada im se zaprijeti da ćete obavijestiti novinare da ne možete dobiti svoj račun i podmiriti davno dospjelu obvezu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija