Jump to content

natjecaj za javno vodno dobro


bloodybrilliant

Preporučene objave

Postovani, u nasoj Opcini nalazi se katastarska cestica, koja je javno vodno dobro u nadleznosti Hrvatskih voda u Osijeku. Cestica je u naravi pasnjak velicine 5 hektara i predmet je  mojega interesa, jer se bavim tovom junadi i proizvodnjom mlijeka. Imam 200 grla sveukupno. Od pocetka ove godine je raspoloziva za zakup, potvrdili su mi iz Voda, jos u sijecnju.

 Ustaljena praksa Hrvatskih voda je bila objava natjecaja za zakup javnog vodnog dobra, pocetkom svake godine, odn. veljaca i ozujak. Svakodnevno provjeravam sluzbenu stranicu,no ni do danas natjecaja nema. Na upit Vodama, kada ce biti natjecaj?, nije mi odgovoreno ni petnaest dana poslije. ....za pretpostaviti je da ni nece. U medjuvremenu, sada bivsi zakupnik, koji ima 2 kravice i 4 junca, koristi cesticu bez ugovora, na nacin da veliku vecinu sijena sa pasnjaka prodaje . Krivo mi je, jer smatram, da svi gradjani imamo jednaka prava na zakup drzavnog zemljista u svojim Opcinama, a istovremeno ne objavljivanjem natjecaja, Hrvatske vode pogoduju bivsem zakupniku. Molim Vas, da li Vode imaju pravo ovako postupati, odn. mogu li ja samoinicijativno zahtijevati natjecaj?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija