Jump to content

Rebro ovrha


Zabrinut23

Preporučene objave

Dobio sam ovrhu od poznatog društva koje zastupa rebro. Piše da je dug 10€ koji je bio u 7 mjesecu 2021.  Ja tada na Rebru nisam bio. Jedino možda ako sam telefonom zvao doktore nešto i pito nešto pa mi na temelju toga naplaćuju  participaciju. Sada bi trebo platir oko 50€ ako sam dobro izračunao sve.Sada nisam vidio nigdje dal imam pravo žalbe piše da će JB donjet odluku o ovrsi nakon 15 dana ako j ne platim tako sam shvatio  I stavljen je kao 22.5.23 za prijedlog ovrhe datum. Mene zanima

:1. Jel rebro uopće može potrazivat ikakvu naplatu nakon godine dana skoro 2 godine na temelju telefonskih poziva .

2. Nije mi jasno kako može naplatit participaciju ako sam ja telefonski zvao, a nisam bio kod doktora. Nitko nije ni rekao da trebam to platit nego ovako. 
3. Jel se isplati zalit i natezat po sudu ili “najbolje” platit. ( stavit ću pod navodnike jer po meni nije bas fer poslovanje i najbolja opcija.) Da sam ja bio fizički u bolnici i da moram platit participaciju id a je netko reko a ja nisam tada platio okej, al ovako nitko nije nis reko. Očito imaju priču čim doktor digne slušalicu plati participaciju. To mi jednom bilo davno  30 kn za participaciju na temelju toga sto se doktor javio samo na telefon, al to nije bitno vise. Ovo je bitno nitko nije rekao da moram to platit . 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija