Salesale objavljeno: 11. lipanj 2023. objavljeno: 11. lipanj 2023. Poštovani, U 1.mjesecu 2022. zaustavila me mobilna policija, tzv. kobre. Odbio sam test na droge jer sam znao zapaliti pa bi ionako bio pozitivan. Par mjeseci poslije toga sam dobio poziv za sud na kojem mi je izrečena novčana kazna, ali vozačku mi nisu uzeli. Kaznu sam platio uredno.. odbijanje testa na droge je 6 kaznenih bodova i izvanredan ljecnicki pregled. Međutim, meni nije jasno da je vec proslo godinu i pol od tog događaja, a ja nisam dobio nikakav poziv za izvanredni lječnički. Također kad na e-građani unesem provjeru vozačke nisu mi upisani nikakvi kazneni bodovi. Pa bi molio pomoć zasto me nisu zvali na izvanredni, jer zato što mi vozačka nije ni oduzeta, tj. nisam dobio zabranu upravljanja . I zasto mi nisu upisani kazneni bodovi? Hvala unaprijed, lp Citiraj
sivko odgovoreno: 12. lipanj 2023. odgovoreno: 12. lipanj 2023. Jel išao optužni prijedlog pa si završio na sudu?Ako je bilo tako možda se MUP žalio na kaznu i zato onda nema ni bodova jer čekaju presudu. Citiraj
Salesale odgovoreno: 12. lipanj 2023. Autor odgovoreno: 12. lipanj 2023. Da, isao je optuzni prijedlog i zavrsio sam na sudu. Sutkinja mi je i rekla da je moguce da ce se policija zaliti na kaznu. Profesionalni sam vozac, imam C kategoriju. Jel to znaci da ako se mup zali i bude presuda u njihovu korist, tj. ako mi oduzmu vozacku. Jel mi se oduzima samo B kategorija ili nebio smio upravljati ni kamionom? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.