Jump to content

"Z" oznaka na ZK ulosku


anonimno

Preporučene objave

Postovanje,

 

zelio bih ubrzati postupak rjesavanja mog "Z" predmeta. Radilo se o parcelaciji građevnog zemljista i sada je predmet u gruntovnici, na upisu novih cestica u vlasnicki list. Kako zelim prodati jednu od tih cestica, u interesu mi je da se ovo cim prije rijesi - kako to ubrzati? Ima li tko kakav primjer dopisa (pozurnice) kojega bi mozda mogao poslati u gruntovnicu? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Iz vlastitog primjera: požurnice funkcioniraju najprije na uknjižbi vezano za kupoprodajni ugovor, vezano za hipoteku, ali parcelacija i dioba naprosto stoji kao zabetonirana. Ostavine idu ovisno da li ste požurnicom probudili Z. U svakom slučaju ovaj Internet pregled statusa Z je od velike pomoći. Da li tko zna kako prodrijeti dalje od službenika na šalteru za pojedine umrtvljene Z, ili čak pogreške same gruntovnice. Npr. uporno mi žele izdati neispravan izvadak uz naplatu 20 kn, a ja želim ispravan izvadak. Kome se obratiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija