Dejvid1991 objavljeno: 5. srpanj 2023. objavljeno: 5. srpanj 2023. Lijep pozdrav. Prije pola godine bivša supruga je tražila povečanje alimentacije za dijete od 5 godina. Sud je dosudio da isplačujem 400€ alimentacije (radim u Njemačkoj) ali ona uredno dobiva i dječji doplatak iz iste od 230€ preko mene. Uz to brani djetetu da se redovito čujemo preko video poziva. Ja nikad nisam zakasnio sa alimentacijom ili viđanjima. Centar ne poduzima apsolutno ništa! Svi znamo da naš sustav nije na strani muškog roditelja, pa me zanima di pronači najboljeg odvjetnika za takav slučaj? Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 5. srpanj 2023. odgovoreno: 5. srpanj 2023. Kako sa tom sudskom odlukom imate uređene susrete i viđanja s djetetom? Što ste točno prijavili CZSS i kakav ste odgovor dobili? Citiraj
Dejvid1991 odgovoreno: 5. srpanj 2023. Autor odgovoreno: 5. srpanj 2023. Susreti su po dogovoru svaki mijesec po 5 dana. Bivša gospođa se složila sa time i predao sam na sud da se to potvrdi crno na bijelo. Ali kad ja trebam pokupit dijete ona ima izgovore da su negdje na izletu ili vikendu. I obavezno najavim mjesec dana u napred koji su to datumi. Na centru su rekli da je to stvar dogovora i da oni tu ne mogu ništa. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.