ValentinoTurinski objavljeno: 11. srpnja Dijeli objavljeno: 11. srpnja (uređeno) Poštovani, Zanima me. Ostavinska rasprava pok.oca je održana kod javnog bilježnika. Ja i sestra živimo vani i nismo u mogućnosti prisustvovati. Ja osobno mogu tek doći u RH za 2g. A sestra druga koja živi u RH želi sebi uzeti sebi sve i sl. ZANIMA me koliko mogu zakonski odugovlačiti i koje su zakonske posljedice za mene🙄??? Sestra se jedino odrekla očeve grobnice u korist moju i meni je dodijelila🤣🥺. Unaprijed hvala, srdačan pozdrav Valentin Turinski uređeno: 12. srpnja od Borbena7 Naslov - velika slova - smatraju se vikanjem na forumu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. srpnja Dijeli odgovoreno: 12. srpnja Ako je već održana ostavinska rasprava, što bi Vi odugovlačili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lola007 odgovoreno: 12. srpnja Dijeli odgovoreno: 12. srpnja Pozdrav ne znam da li na pravom mjestu postavljam pitanje iza pokojne majke ostalo je zemlje u Hrvatskoj moje dvije sestre otac i ja imali smo ostavinsku raspravu i prepisali sve na sestru ona ima hrvatsko državljanstvo radi i boravi u Austriji a mi ostali smo u BIH.Mi bi to prodali tj ona ali ne znamo kako ni preko koga zna li iko ikakvog advokata ili neku agenciju da to riješava mijesto nje jer ona ne može dolaziti često u Hr. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ValentinoTurinski odgovoreno: 12. srpnja Autor Dijeli odgovoreno: 12. srpnja prije 9 sati , Borbena7 je napisao: Ako je već održana ostavinska rasprava, što bi Vi odugovlačili? Održana je. Ali nije zaključena. Treba doći još moja sestra ove godine potpisati. I ja isto. Ali ja nisam u mogućnosti doći trenutno radi financija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 13. srpnja Dijeli odgovoreno: 13. srpnja prije 15 sati , ValentinoTurinski je napisao: Treba doći još moja sestra ove godine potpisati. Nedorečeni ste, što točno treba potpisati. Ako je održana, jer su Vam uredno uručeni pozivi za istu, tada se smatra da se prihvaćate svog nasljenog dijela i ne treba baš ništa posebno potpisivati, osim što se mora uručiti rješenje o nasljeđivanju. prije 15 sati , ValentinoTurinski je napisao: Održana je. Ali nije zaključena Nego, netko je uložio prigovor ili što? čudo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.