Jeltaro objavljeno: 13. kolovoz 2023. objavljeno: 13. kolovoz 2023. Ukratko, trenutno sam na uvjetnoj kazni jer sam prije god dana prvi put “pao” sa jointom. Jucer sam zaustavljen te su mi opet probasli joint. Policajac mi je dao samo dvije uplatnice te rekao da to uplatim sto prije te da nece bit nikakvih problema. Mogu li ja sad imati neki dodatni problem ako samo to platim. On me nije ni provjeravao u sustavu vec mi je samo izdao uplatnicu. Citiraj
Jeltaro odgovoreno: 13. kolovoz 2023. Autor odgovoreno: 13. kolovoz 2023. Na prekrsajnom sudu, bila je neka cifra kazne i pise ili 15 dana zatvora. Citiraj
sivko odgovoreno: 13. kolovoz 2023. odgovoreno: 13. kolovoz 2023. To ti nije nikakva uvjetna kazna. Citiraj
drot13 odgovoreno: 15. kolovoz 2023. odgovoreno: 15. kolovoz 2023. Ako pričamo o staroj pravomoćnoj presudi, to ti je vjerojatno bila novčana kazna i upozorenje da ako ne platiš ideš u zatvor na toliko dana. Trebao bi si naći te papire i provjeriti da se bespotrebno ne sekiraš. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.