Jeltaro objavljeno: 13. kolovoza Dijeli objavljeno: 13. kolovoza Ukratko, trenutno sam na uvjetnoj kazni jer sam prije god dana prvi put “pao” sa jointom. Jucer sam zaustavljen te su mi opet probasli joint. Policajac mi je dao samo dvije uplatnice te rekao da to uplatim sto prije te da nece bit nikakvih problema. Mogu li ja sad imati neki dodatni problem ako samo to platim. On me nije ni provjeravao u sustavu vec mi je samo izdao uplatnicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 13. kolovoza Dijeli odgovoreno: 13. kolovoza Kakva uvjetna? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jeltaro odgovoreno: 13. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 13. kolovoza Na prekrsajnom sudu, bila je neka cifra kazne i pise ili 15 dana zatvora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 13. kolovoza Dijeli odgovoreno: 13. kolovoza To ti nije nikakva uvjetna kazna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 15. kolovoza Dijeli odgovoreno: 15. kolovoza Ako pričamo o staroj pravomoćnoj presudi, to ti je vjerojatno bila novčana kazna i upozorenje da ako ne platiš ideš u zatvor na toliko dana. Trebao bi si naći te papire i provjeriti da se bespotrebno ne sekiraš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.