josippa objavljeno: 24. kolovoza Dijeli objavljeno: 24. kolovoza Znaci ja, trudna zena i dvoje male djece zivimo u dijelu koji smo nadogradili na ocevu kucu. Nakon par godina braća su ćaći pomutila glavu raznim pricama i sad oni hoce da me isplate da ja odem da jedan od brace nasljedni otkupi STA god kucu.... Moje pitanje dali oni mene imaju pravo zakonski istjerati odavde s obzirom male djece trudne žene i nikakvih primanja ... Svaka ideja i svijet su dobrodošli.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 25. kolovoza Dijeli odgovoreno: 25. kolovoza Ako Vam nude isplatu za uložena ulaganja, to ne znači da Vas je netko istjerao. Vi jednostavno ne morate prihvatiti ponudu. Vaše iseljenje mogu tražiti vlasnici nekretnine, a Vi onda opet možete tražiti povrat svega uloženog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
josippa odgovoreno: 27. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 27. kolovoza Vlasnik je moj otac koji je pod utjecajem brace da ne kazem da su mu isprali mozak. A tu je i psihičko zlostavljanje od koje sam na psihijatriji zavrsio sa anksiozno depresivnim poremećajem zbog njegovog alkohola i psihičkog izivljava ja na meni tebi i djeci cak ... Ima li tu kakvih osnova za tuzbu mozda Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. kolovoza Dijeli odgovoreno: 27. kolovoza Poštovana, nemate prostora za tužbu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nefuratios odgovoreno: 7. rujna Dijeli odgovoreno: 7. rujna Po mom misljenju bilo bi osnova za tuzbu, utvrdenje prava vlasnistva nadogradnjom uz pristanak vlasnika nekretnine. https://www.iusinfo.hr/aktualno/u-sredistu/ne-mogucnost-stjecanja-prava-vlasnistva-adaptacijom-dogradnjom-ili-nadogradnjom-postojece-građevine-30158 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.