Cabetu objavljeno: 19. rujna Dijeli objavljeno: 19. rujna Pitanje koje vjerojatno muči mnoge. Imam dopunsko zdravstveno osiguranje (DZO), a naravno i obavezno zdravstveno osiguranje (OZO). Sukladno tome imam i dvije iskaznice. Moram li ja kod sebe imati uvijek obje iskaznice ili je dovoljno da sa sobom nosim samo iskaznicu DZO-a u novčaniku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. rujna Dijeli odgovoreno: 20. rujna Osiguranik iskaznicu ima pravo koristiti samo uz predočenje iskaznice zdravstveno osigurane osobe iz obveznog zdravstvenog osiguranja i osobne iskaznice. Miran89 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cabetu odgovoreno: petak u 19:17 Autor Dijeli odgovoreno: petak u 19:17 Dakle hoćeš reći da ja moram imati: iskaznicu OZO + osobna iskaznica + iskaznicu DZO I tek onda mogu ostvariti pravo na dopunsko zdravstveno osiguranje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: petak u 19:33 Dijeli odgovoreno: petak u 19:33 prije 15 minuta, Cabetu je napisao: Dakle hoćeš reći da ja moram imati: iskaznicu OZO + osobna iskaznica + iskaznicu DZO I tek onda mogu ostvariti pravo na dopunsko zdravstveno osiguranje? Da, upravo tako je propisano. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.