damir123456 objavljeno: 26. rujna Dijeli objavljeno: 26. rujna U postupku sam rastave braka prije par mjeseci sam supruzi darovat kuću u nadi da će pola prepisati na kcer šta nije napravila i ovjeriti smo kod bilježnika dokumenata da ću joj mjesečno pomagati sa 200 eura posto ona nije prepisala pola kuće na kcer dali mogu osporiti darovni ugovor i plaćanje rente Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 26. rujna Dijeli odgovoreno: 26. rujna Jeste li ove obveze naveli u tom darovnom ugovoru ili ste se samo nadali da će ona postupiti sukladno usmenom dogovoru? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damir123456 odgovoreno: 27. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujna Nadao sam se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. rujna Dijeli odgovoreno: 27. rujna prije 19 sati , damir123456 je napisao: posto ona nije prepisala pola kuće na kcer dali mogu osporiti darovni ugovor i plaćanje rente Ne, jer se ona na navedeno nije ni obvezala. No svakako bi trebali dati na uvid te dokument nekom od odvjetnika, jer nije isključeno da imate mogućnost za opoziv... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.