Versatile99 objavljeno: 21. studenog Dijeli objavljeno: 21. studenog (uređeno) Postovani, situacija je trenutna: 3/4 imovine (podijeljene na 1/4 izmedu 4 osobe nakon smrti bake) su bez informiranja mojeg oca prepisane na rodbinu koja ima djecu. Oni se jos nisu uselili s djecom po mojem shvacanju, medutim to misle uciniti uskoro bez prihvata mojeg oca koji ima 1/4 imovine. Usmeno je trazio isplatu za svoju 1/4, no za to je dobio odbijenicu. Istovremeno, s obzirom da je samo otac odrzavao kucu, prepuna je nase imovine. Voda i struja glase na mog oca te nam redovno stizu racuni. Koji su pravni potezi koje mozemo pokrenuti prije nego se usele s djecom, jer koliko shvacam nakon toga se stvari gledaju drugacije? Istovremeno, sto ako se usele, s troskovima rezija i npr odrzavanjem? Kuca je usprkos nasem trudu u losem stanju, ukoliko se samoinicijativno odluce na radove, trebamo li sudjelovati 1/4 troskova bez naseg suglasja? Hvala unaprijed na odgovoru! uređeno: 21. studenog od Versatile99 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.