Jump to content

Obiteljska imovina


Marko112

Preporučene objave

Pozdrav svima, imam jednu jako kompliciranu situaciju za koju mi treba pravni savjet ako iko ima ideju. Uglavnom supruga i ja smo u braku godinu i po, a prije toga smo bili u vezi i zivjeli zajedno jos 2 godine. U tom vremenu prije braka ja sam dobio novac od roditelja te prodao 3 vozila koja sam posjedovao da bi nam kupio kucu. U toj kuci smo zivjeli i prije i za vrijeme braka. Inace supruga je kad smo se upoznali imala nesto sitno ustedevine i to je iskoristila da sredi nesto po kuci ali to je mozda 10.000€ od ukupnih 200/250.000 kolko sko ulozili. 
Ja sam vecinu vremena radio dok smo bili zajedno ona je tek zadnjih mjesec dana ovdje u inozemstvu pocela raditi. Uglavnom ona je nasla novoga i trebamo se rastati uskoro( imamo malu bebu), a ja sam sad prodao kucu i ona me trazi da joj dam odredeni dio. Smatram da nema pravo na to jer em sam kucu stekao prije braka, em je ona u nju ulagala prije braka, em sam ja financirao nas zivot sve te godine, em je ona sad ovdje na tezak nacin povrijedila bracne odnose. Ako neko ima ideju dali ona moze sudski dobiti nesto ili samo blefira, volio bih da mi pomognete ako mozete, hvala puno svima i zelim vam svi srecu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija