Jump to content

Pogreška stomatologa


Renata4

Preporučene objave

Nakon liječenja kod mog stomatologa, upućena sam u KBC ZG zavod za parodontologiju, gdje su potvrdili da je liječenje završeno i da se može završiti protetski rad na gornjoj čeljusti.. U sječnju ove godine moj stomatolog završava protetski rad. Bolovi i otekline ne povlaće se i upućena sam ponovno u KBC - zavod za paradentologiju gdje predlažu modalitete liječenje zbog neprikladnog protetskog rada; uklanjanje protetskog rada i postavljanje novog ili gingivektomija i prodiljenje kliničkih kruna. Moj stomatolog nije poduzeo ništa već traži od mene da se strpim. Uvjerava me da će bolovi s vremenom prestati. Zato odlazim po drugo mišljenje kod dva druga stomatologa koji mi potvrđuju da  medicinski problem za moje bolove i krvarenja postoji i da nije subjektivan. Pošto moj stomatolog ne poduzima opet ništa prebacila sam se kod drugog stomatologa jer sam imala jaka krvarenja i bolove. Stomatolog pokušava čišćenjima ublažiti bolove i otekline, te spasiti ako je moguće skidanje rada, no tek nakon što je skinuo zadnji dio protetskog rada (samo mali dio straga) bolovi se smanjuju na tom djelu, no ostatak zubnog mesa je još uvijek naotečen, bolan i krvari.

Očito je stvarno jedini način da se cijeli rad skine i ponivno izradi novi koji ću opet morati platiti.

Na koji način da tražim povrat novca od stomatologa za rad koji sam platila, ali je loše napravljen i morat će se skinuti,jer je očito greška stomatologa, tj loš rad.

Ako stari stomatolog ima osiguranje od profesionalne odgovornosti koji je postupak, a ako ga nema što onda?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija