Jump to content

Neovlašten posjednik ?


anonimno

Preporučene objave

U mom stanu trenutno je u posjedu gospodin koji na to ima pravo ugovorom (sklopljenim sa mnom)jos 5 g. Ja ne zivim s tom stanu. Medjutim, vremenom sam doznao i provjerio da i njegov sin sada zivi u mom stanu tj. on (njegov otac) ga je unutra pustio da živi. Inače obojica nemaju prijavljeno ni boravište ni prebivalište na toj adresi , ali otac ima ugovor na osnovu koga smije boraviti u stanu. Sto mogu uciniti protiv njega sto je pustio sina u stan ili protiv sina ? Da ih pustim na miru ? Ovako on moze cijelu obitelj onda dovest i rodjake... Ili smatrate da tek nakon 5. g. nesto poduzmem ako ne napuste stan ? Zahvaljujem !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A što ste naveli u ugovoru o najmu tko osim tog gospodina može stanovati u stanu. Tražite sa njim da sklopite anex ugovora ukoliko mu hoćete dopustiti da i sin tu živ odnosno ako vam je problem u cijeni, a ako ste u ugovoru striktno naveli da samo on ima pravo boravka u stanu odite do njega i ukažite mu na to. Ako neće pristati prekinite ugovor i istjerajte ga van iz stana. Samo vi imate ugovor i znate što ste u njemu potpisali.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To nije bio ugovor o najmu vec ugovor u kojem pise da on ima pravo narednih 5 g. zivjeti u tom stanu i nitko osim njega to ne smije. Njegov sin porice da zivi u tom stanu, kaze da je on samo povremeno tu, medjutim vidio sam da su na tom stanu prijavljene dvije osobe da placaju vodu, a i od susjeda sam cuo da sin tamo zivi, a i osobno se u samom stanu uvjerio u to. Sin samo povremeno ode. Mislio sam to prijavit drzavnom odvjetnistvu, ali neznam ima li to smisla. Meni sin osobno cak i ne smeta, ali da nebi poslije bilo - on je mene pustio da zivim unutra itd. P. S. Sa sinom nisam u dobrim odnosima, vec smo se sporili, ali sasvim o drugim stvarima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija