Jump to content

Ovrha odvjetničkog društva Par i Gradac


igor 12

Preporučene objave

Sredinom studenoga prošle godine temeljem pravomoćne presude pokrenuo sam ovrhu tog odvjetničkog društva. Da bi par tjedana kasnije saznao da sam 27. na redu i da su dužni oko 313 tisuća eura ljudima prije mene. Zovem ih na mob,  u ured, šaljem mailove, ali se ne javljaju. Ne vjerujem da će oni vratiti te dugove vjerovnicima, čak ni ovrhom. Što bi mi bilo najbolje učiniti? Ako kojim slučajem neki od njihovih vjerovnika čita ovo, neka mi se jave. 

uređeno: od igor 12
Nadopuna
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam siguran jesam li  dobro razumio Vaše pitanje, pa me pitate koliko sam ja njima dužan?  Jer to odvjetničko društvo je meni dužno, ne ja njima. Meni i još 26 ljudi prije mene, koji smo predali u Finu zahtjeve za ovrhom. Meni su dužni oko 17 tisuća eura glavnice + kamate, sveukupno oko 20 tisuća eura. No bojim se da to ovršnim postupkom neće biti naplaćeno zbog sveukupnog njihovog duga prema vjerovnicima prije mene a koji iznosi preko 300 tisuća eura. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija