Jump to content

usmeni 26.04.2007.


ninaz

Preporučene objave

  • 2 tjedna kasnije...

Ma mislila sam pod tim da sam odustala tj. nisam pristupila ispitu, a rekli su mi u ministarstvu da im pismeno dostavim da neću pristupiti u ovom roku i da istodobno odmah prijavljujem za novi rok, tj. 6. mj. pa ne moram ponovno slati dokumente ni uplaćivati. Ali za odustanak je dovoljno i jednostavno da se ne pojaviš prvi dan, ali se moraš svakako ponovno kasnije prijaviti kad misliš ići. Odgoda je samo od već započetog ispita zbog važnog razloga, o kojem odlučuje njihova komisija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bok Virka! Ful mi je žao što nisi bila s nama! Komisija je bila odlična, prošle smo nas tri cure, a kolega je dobio parcijalu iz gpp-a. Mogu ti reć da je meni Mikšić bio nekako strog, jel kad te pita nešto pita do zadnjih detalja, ne bi ga htjela za ispitivača, čak prije Vičića! Čule je legenda, pitao je mene i kolegicu doslovce dva pitanja iz kp i tri iz kpp-a. Iako on ne pita na način ko i ostali i također kad pita neko pitanje traži do detalja, sve o tome, što zna bit nezgodno, jer većina nikada nije radila kazneni postupak, ali taj valjda nije nikada nikog rušio! Dan prije nas je komisija bila koma, barem meni, a dan poslje nas još bolja! Bez obzira na sve ne brini proć ćeš, jer stvarno NE MORAŠ ZNAT SVE, ali bitno ti je za sve ispitivače da suvislo odgovaraš i da prvo kažeš točno što te pitaju , dakle definiciju. I još nešto, moli boga da ti bude Crnić, taj čovjek zrači pozitivnom energijom i toliko je dobar da i kad ne znaš on će izvuć iz tebe nešto!Genijalac!Pazi se Mikšića, čovjek traži točno određenu riječ, malo je "poseban"!! Puno sreće ti želim, i ako ovo pročita moja kolegica iz Splita koja je odgovarala sa mnom pozdrav Marina, nadam se da si profeštala! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Irenice puno pozdrava iz Splita!!!!..oprosti al tek san danas uvatila malo vrimena da se javin..skroz mi neobično šta nisan dugo bila na legalisu, ono san se bila navikla odnosno navukla svaki dan..uglavnom slavila san i guštala u slobodi..danas natrag u kolotečinu..dočekala me hrpa posla, ali nema veze..sve je to 0 kad se sitin učenja po cile dane..ovako bar imamo slobodno popodne i vikende..nadan se da si i ti profeštala kako triba..zaslužile smo..

 

Virka!

žao mi je radi nezgode u obitelji..nadan se da ni ništa strašno..ako budeš imala ikakvih pitanja i pomoć..slobodno se javi..moj mejl je tu negdi na početku ove teme..svakako napominjem da nam je komisija bila dobra..ja san osobno bila na početku ispita stravična i sva u tremi..ali kasnije je sve bilo lakše..čule je zakon od čovika..meni čak ni mikšić nije bia strašan, iako renči kaže da njoj je..ali priznajem čovik traži preciznost..

crnić je za poželit iz materije kao šta je građansko materijalno..dunja knežević..ona mi je bila prva, oprostila mi je tremu..svakako ugodna i puna razumijevanja..šlag na kraju..zlata hrvoj šipek..zlata vrijedi..

u svakom slučaju..nezaboravno iskustvo..

 

sritno!

 

:jumping:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija