Jump to content

nepoštivanje ugovora o eksproprijaciji


sjzagreb

Preporučene objave

Nama su davne 1985 god. eksproprirali kompletnu imovinu u Gredicama koja je bila vanknjižno vlasništvo ( s urednim kupoprodajnim ugovorima i plaćenim porezom ) pok. roditelja od supruge.

Nešto su simbolično platili a nešto ne  . Dobili smo doživotno nasljedno stanarsko  pravo na zamjenski stan u kojem smo učestvovali s 33 % . Kasnije smo taj stan zamijenili za drugi, također u vlasništvu Grada Zagreba, koji nismo mogli otkupiti i upali u neprilike. Tijekom posljednja dva desetljeća vodili smo upravne postupke u kojima se dokazalo  da  stvarno dio imovine  nije plaćen nikako , ali oni ne žele o tome i pozivaju se  da se u istoj stvari ne raspravlja dva puta.  Također, može se dokazati da  je Grad Zagreb u više navrata prekršio ugovor. . Sada tražimo njegovo poništenje i ponavljanje ispočetka. Materijala i svjedoka je u izobilju.

Pitanje je da li pokrenuti upravni postupak  kod Ministarstva pravosuđa  , s obzirom da  su stručne službe   Grada   Zagreba  odbile uopće razmatrati predmet i dati bilo kakvo pismeno obrazložemje. Jednostavno su mi ( na nekoj drugoj  raspravi)   uručili   " otvorenu  kovertu s uredno složenom dokumentacijom. Sad se javlja  problem "prvostupanjskog rješenja" , da bi se išlo dalje . Ili s istim problemom ići na  Općinski  građanski sud u Zagrebu.

uređeno: od sjzagreb
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija