Jump to content

Porezni nadzor kod jdooa


Ferdinant

Preporučene objave

Postovanje, imam pitanje za jednog mladica koji je otvorio jdoo na kucnu adresu (sa osobne) i bio mu je porezni nadzor i vidjeli su da tamo nema firme ni table niti njegovi roditelji neznaju da ima firmu na toj adresi. Sta sada dalje slijedi poslije poreznog nadzora? Blokada firme ili sta?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A da li zna čime je potaknut nadzor? Čisto slučajnim odabirom, ili je nešto u poslovanju moglo poreznoj "zapeti za oko"?

Puno ljudi radi od doma, samo preko laptopa, da firma ne mora izgledati kao firma, jer ljudima treba samo laptop i stolica. Ali treba unajmljivati taj prostor, pa je trebao roditeljima (ako su oni vlasnici stana) plaćati najam ureda. I trebao bi postojati kaslić i zvono, jer kako mu je do sada recimo stizala pošta od porezne itd na adresu firme? Kako bi poštar znao gdje dostaviti? Ne znam da li treba i kakva veća "službenija" tabla, ili je samo natpis dovoljan.

A sad, je li to s nazivom najveći problem, ili je jdoo još svašta nešto drugo radio van pravila, to je pitanje za mladića čiji je j.d.o.o.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija