Jump to content

Kako osigurati ulaz u poslovni prostor?


malerica

Preporučene objave

Vlasnik sam poslovnog prostora, u naravi radionice, u prizemlju poslovno-stambene zgrade.  Zemljište pred mojim ulazom je javna površina, a postrance se nalaze jasno označena javna parkirna mjesta. U tlocrtu tj službenoj dokumentaciji, teren točno ispred mog i susjednog poslovnog prostora je označen kao "manipulativni prostor - ulaz u ......... i ........). Na pristupnom putu je postavljen i znak zabrane parkiranja "osim na označenim parkirnim mjestima", dodatno i oznaka vatrogasnog pristupa. 

 Naravno, imam problem sa stanarima koji se parkiraju na ulaz u moj poslovni prostor  - koji mi u tom slučaju postaje nedostupan. Kad mi se naparkiraju na ulaz ,  ne mogu ući u radionu s kolicima i robom, ne mogu obaviti utovar i istovar materijala, ne mogu unijeti i iznijeti veće predmete, i sl. Mogu se samo provući pokraj i ući kao pješak. 

Nekad smo držali unutra i automobil ali smo od toga odustali jer su nas puno puta "zaparkirali" pa bi ostali zarobljeni unutra a nije nam bilo u interesu svako malo zivkati pauka i sukobljavati se sa vlasnicima automobila. 

  Imam li pravo zatražiti od komunalnog odjela grada da osim znaka postavi i nekakvu prepreku? Postoji li kakva zakonska mogućnost zaštite prolaza/ulaza? Trenutno smo na svoju ruku postavili montažnu prepreku, jer nemamo drugog načina za obraniti se od parkiranih automobila.  

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija