Jump to content

Zaštitna mjera


perope123

Preporučene objave

Pozdrav svima, ispricavam se na dugom postu

dakle prosle godine u 6 mjesecu sam po svemu sudeci napravio sranje iako nisam. Tereti me se za bijeg s mjesta nesrece i konzumiranje alkohola nakon nesrece te je izrecena kazna od 780 eura te 6 mj zabrane plus sudski troskovi.

Htio bih reci da sam bio na putovanju i dosao sam bratu na zabavu ali prije toga sam isao pozdravit prijatelje u kafic u kojem nisam pio alkohol. Prililom odlaska covjek koji je bio vani mi se krenuo agresivno ponasat i unasat u facu te je reko da ce zvat policiju i ja sam otisao. Da napomenem bila su dvojica jedan covjek u mirovini deugi njegov sin od 30+ godina te ja 21 godinu. Bili su bahati i agresivni te sam iz svojih sigurnosnih razloga napustio mjesto “nezgode” da nebi doslo do nekakvog fizickog obracuna

nakon sat i vise je dosla policija na vrata kod brata a posto je bila zabava sam normalno pio jer nosam znao da ce me trazit policija. Popio sam par piva i zestokih pica te sam napuhao.

Dobio sam prekrsajni nalog na adresu doma, da napomenem bio sam u skroz drugoj zupaniji gdje Zagrepcani nisu bas dobrodosli.

U nalogu pise da sam covjeka stisnuo uz njegov auto. Poslao sam prigovor na visinu kazne jer dokaza i svjedoka naravno nemam. 

Trazio sam od policijske postaje da mi posalje zapisnik o prometnoj nesreci u kojoj pise da smo svi alkotestirani ukljucujuci i mene i da svi imami 0,0 dakle alkohola nema. Bio sam na procjeni stete na slikanju svojeg vozila gdje me covjek doslovno izvrijedjo jer sam mu dao posla a ostecenja na vozilu mome nema. Takodjer u zapisniku pise da ozlijedjenih osoba nema te da nestrucna procjena stete njegovog auta cca100€ a mojeg ,01€ 

Ima li to ikakvog smisla? 
Koja je vjerojatnost da sud uzme u obzir agresivnost njih pa sam iz sigurnosnih razloga po sebe otisao s mjesta dogadjaja, nisam kaznjavan do sad, vozacka dozvola mi treba radi odlaska na posao jer javni prijevoz nije najbolji te da smanji odnosno ukine zabranu? 

Firma mi je dala potvrdu o zaposlenju u kojoj pise adresa firme i moja adresa tako d ase sve vidi, moze li sudac u obzir uzeti to da je majka operirala tumor te mora na terapije svakih xy mjeseci te da je tata isto tako operiral zlocudni tumor (melanom) koji se svaki cas moze vratit i takodjer ima terapije odnosno pretrage svakih xy mjeseci? 

u svakom slucaju hvala i jos jednom ispricavam se na predugom postu ali imam pottebu pokusat bar objasnit sve

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav, obavio sam sud

Sto se mene tice sve je proslo savrseno i bolje od ocekivanog

Zanima me posto se radilo o zabrani a ona je ukinuta ja bi si za svaki slucaj jos provjerio negdje ako je moguce

jos me zanima kada ce presuda koja je donesena postat pravomocna. Od trenutka dolaska na adresu ili od trenutka kada je sudac donio presudu? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija