Jump to content

Istek roka za subvencije energetska obnova


corsa

Preporučene objave

Sudjelovanjem u natječaju  energetske učinkovitosti ,prošli smo na natječaju ,pronašli smo izvođača radova koji nam je izradio predračun i obečao izvršiti radove no s izvođačem nije sklopljen nikakav ugovor (usmeni dogovor), sada izvođač ne želi daljnu suradnju(ne javlja se ),dok nama ističe rok 20.4.2024. Kontaktirali smo fond za energetsku učinkovitost na email kako bi nam se odobrilo produljenje roka . Uputili su nas na neki novi kontakt na kojemu se nitko ne javlja 3 tjedna . Molim ,ukoliko mi možete pomoći kako i kome se obratiti za pomoč.

uređeno: od Borbena7
Naslov
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U ponedjeljak , 04.03.2024. u emisiji Ekologika na Radio Sljemenu gostovao je Mladen Lijević iz Fonda zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost,a tema je bila javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih zgrada.

Emisiju možete ponovno preslušati u Slušaonici Radio Sljemena na digitalnoj platformi. (ukucate u Cromu ili nekom drugom pretraživaču instaliranom na vaš komp radio sljeme, najlakše ćete ga dohvatit preko stranice HRT -->regionalni programi -->radio sljeme i otvorit će vam se između ostalih rubrika Slušaonica).

Gost je iznio podatak da se razmišlja o produženju roka za pola godine za one koji iz nekog razloga nisu mogli izvesti radove iz natječaja objavljenog 2022. godine -možda saznate još poneku korisnu informaciju na tu temu. Pitanje slušateljice je bilo da je ona ugradila novu stolariju, a nije izvela ovojnicu jer nije dobila izvođača, pa joj je gospodin Lijević odgovorio da se ne treba javiti ponovno, ili zatražiti produženje roka, ili zatvoriti ugovor za stolariju i ponovno se javiti za ovojnicu zgrade. S obzirom da nemam obiteljsku kuću, nisu me pretjerani zanimali detalji odgovora

Nadam se da će vam ova informacija o produženju roka biti barem malo korisna ili podaci o gospodinu iz Fonda, jer javni poziv kreće sutra, 13.03. od 9,00 sati - ali bolje ju je čuti na vlastite uši.

uređeno: od Antuntun56
ispravak datuma
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Istek roka za subvencije energetska obnova

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija