Jump to content

Iznuda nesreće - sumnjiva situacija


Lina385

Preporučene objave

Poštovani,

sinoć sam imao bizarnu situaciju i ne znam kako postupiti.  Dok sam se kretao iznimno malom brzinom loše osvjetljenom ulicom je ispred mene izletio dostavljač na biciklu i zaustavio par metara dalje sa optužbom da sam ga pogurnuo automobilom i oštetio gumu na biciklu. S obzirom da mi je mobitel bio prazan, on agresivan,a situacija sumnjiva nisam htio izaći iz vozila nego razgovarao kroz prozor. S obzirom da nije bilo ozljeda, dao sam podatke sa vozačke i broj telefona da ukoliko je zbilja guma oštećena pošalje fotografiju i račun za novu gumu.  Dobio sam poziv pola sata kasnije da je polomljena vilica, bicikl neupotrebljiv, da će sutra vidjeti ukupnu štetu i da bi ga trebao i počastiti za duševne boli. S obzirom da mi se čini da je u pitanju pokušaj prijevare i "reketarenja" zanima me da li je najpametnije prijaviti policiji i snosim li ja neku odgovornost jer nismo pozvali policiju na licu mjesta (koju ja nisam imao sa čega, a on dobronamjerno nije htio). 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Također bih dodao da je bicikl došao po kolniku iz nedozvoljenog smjera bez svjetla iako ne znak koliko je bitno s obzirom na to da kontakta nije bilo nego je eventualno zbog mene promjenio putanju kretanja. Mene zapravo najviše mući to što sam mu budala dao svoje podatke

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija