Jump to content

zabrana prilaska maloljetnom djetetu


wildeurope

Preporučene objave

pozdrav imam slučaj gdje su se djeca u školi pogurala(potukla)odnosno dječak je gurnuo i pljuknuo moju ćer koja je uzvratila udarac ali da ne duzim uglavnom obadvoje učenika su dobili pedagoške mjere ukor iako se na kamerama vidi da moje djete nje prvo udarilo svejedno su dobili istu mjeru,i na to sam školi pisao prigovor nije da potičem nasilje ali samtram da se svatko ima pravo braniti. ono što mi prestavlja problem je majka dječaka koja očito ima problema s agresijom iz pouzdanih izvora sam doznao da je već osuđivana zbog obiteljskog nasilja.nakon spomenutog događaja u vrlo kratkom roku majka dječaka se pojavila u školi  i to sam u vjeren da je bilo s namjerom da nađe moju ćer ali su je tom spriječili djelatnici skole,a i nije prvi put da se navedna obraća i približava  drugoj dijeci na neprimjeren način.ono što me zanima je da li mogu od policije zatražiti neku mjeru poput zabrane prilaska mom maloljetnom  djetetu i na koji način to mogu tražiti,u školi su nam svakako rekli da ce obavjestiti policiju ali to je više zbog nekih pravila škole

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Može dobiti zabranu samo ako je počinila neki prekršaj ili kazneno djelo na štetu tog djeteta. Ako misliš da je, prijaviš policiji i traži mjere (razne mjere se određuju u raznim dijelovima postupka, ovisno o tome što je prijavljeno i što se radi).

U svakom slučaju djetetu kažeš da ti javi ako ju vidi ili ako joj priđe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija