Jump to content

Natjecaj i radno iskustvo


Senada82

Preporučene objave

Na natjecaj za referenta SSS su se javila 3 kandidata. Sva 3 su pristupila pismenom dijelu ispita te razgovoru. 2 kandidata bas rade u trazenoj struci vec 15tak godina dok treci ima zavrsenu trazenu skolu tj zvanje no radi kao zastitar. Primljen je taj treci koji nema radnog iskustva u struci s obrazlozenjem da nije nuzno uvijek odabran kandidat sa radnim iskustvom te da ce izabrani kamdidat nauciti posao u hodu. U natjecaju se trazi "6 mjeseci iskustva" no nije naznaceno "u struci". Kandidat nije znao odgovoriti na usmenom na 80% pitanja no to se nigdje ne evidentira. Radi se o drzavnoj firmi. Nema prava zalbe. Ja sam zaposlenik u kadrovskoj, osobno ne poznajem kandidate no smatram da ne bi smjeli odabrati tog treceg obzirom na dokumente i znanje ostale dvojice no ne znam jesam li u pravu pa molim bilo kakvu pomoc ili savjet. Hvala!

*ja to gledam kao da su se javile 3 skolovane kuharice od cega 2 bas kuhaju i zaposlene su godinama kao kuharice dok jedna ima skolu no nikada nije kuhala vec godinama radi kao cistacica. 

uređeno: od Senada82
Dodavanje pojasnjenja
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija