Jump to content

Odbijanje suglasnosti suvlasniku zbog krsenja dogovora


MatejL

Preporučene objave

Postovani,

ja i sestra smo suvlasnici kuce. Prikljucak struje se vodi na moje ime. Sad me trazi suglasnost za razdvajanje prikljucka, ali potpuno negira dogovor u vezi uredenja dvorista koji smo imali jos prije oceve smrti od koga smo naslijedili kucu i taj dogovor je bio moj uvjet da pristanem na njen prijedlog oko raspodjele kuce. Kuca je ogromna, ima 6 zasebnih cjelina, a pregradivanjem moze imat cak i 8-9 cjelina tj stanova. Dvoriste nam je dovoljno veliko da se sparkira 6 auta, a ona zeli silom pregradit dvoriste po pola, tako da na kraju bi mogli sparkirat maksimalno 3 auta, a posto nas je dvoje to trece parkirno mjesto ne mozemo dijelit po pola,

Ja bi njoj dao svaku suglasnost, samo da ona ispostuje taj dogovor i da meni da pismenu suglasnost da se dvoriste tako uredi i da se taj dogovor ispostuje, ali ovako joj ne zelim olaksavati. Jos se i prijeti da ce mi prerezat cijevi za grijanje koje idu u moj stan u potkrovlju jer ona sebi radi nove instalacije u stanu ispod mene..

Prijeti se i da ce sudski trazit etaziranje tj da se to dvoriste podijeli po pola kako sud odluci, ali kad bi to tako bilo opet bi imali ogoromnu kucu od 650m2 brutto, a 3 parkirna mjesta, od kojih samo 2 mozemo podijelit..

Molim za savjet

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija