Jump to content

Policijsko oduzimanje vozila drugoj osobi


Skay

Preporučene objave

LP,  radi se o oduzimanju Taxi vozila koje je vozio zaposleni šofer firme. Vozilo je oduzeto zbog vođenja postupka protiv te osobe. Policija nije obavjestila vlasnika vozila da je vozio oduzeto. Vozilo bilo oduzeto 5 mj i vlasnik vozila, firma nije dobila nikakvu službenu obavjest. Vlasnik vozila bio pozvan kao svjedok od strane DORHa. Po završetku spora opet vlasnik vozila ne dobiva obavjest o vraćanju vozila nego  vozač kojem je vozilo oduzeto da dođe po vozilo. U među vremenu taj vozač više ne radi za tog vlasnika i nema ključ. Iako je kontaktirao vlasnika i vozilo konačno vraćeno vlasniku bez ikakve službene obavijesti. Pitanje kako je to moguće i da li je policija uopće imala pravo oduzeti vozilo bez obavijesti pravog vlasnika i vratiti vozilo ponovno bez obavijesti vlasniku vozila s time da se radi o vozilu firme. Hvala, lp

uređeno: od Skay
Obavjest o odgovoru
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebali su obavijestiti vlasnika (kad se steknu uvjeti), ali sve radnje se provode prema trenutnom korisniku koji je tim vozilom nešto počinio, bez obzira na prisutnost ili znanje vlasnika, pa tako i oduzimanje i vraćanje. Za konkretnije podatke o vraćanju se trebaš obratiti državnom odvjetništvu ili sudu koji je vodio postupak i odredio vraćanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija