Jump to content

Javni bilježnik dolazak na kućnu adresu


lorena79

Preporučene objave

Poštovani,

Imam pitanje/pomoć ako netko zna, prije nego krenem zvati ..radi se o sljedećem, moja majka koja živi na istoj adresi obiteljskoj kući gdje i ja, ja zapravo brinem o njoj, u zadnje vrijeme je teško pokretna i odlazak kod javnog bilježnika bio bi nam stvarno problematičan i njoj, ali i meni..uz to što je slabo pokretna, sve je više i dementna. 

Pa me zanima dali Javni bilježnik ima praksu izlaziti na teren, radi se o Virovitičko - podravskoj županiji, i " kako to " ide u slučaju dementnosti, jer ja nzm kako će ona reagirati u trenutku ako javni bilježnik i dođe doma kod nas, a suvlasnik je na jednoj čestici poljoprivrednog zemljišta koje bi trebala darovati meni da ja mogu to prodati vrijednost cca 2000 eura  nije veća..nzm dali je to i bitno ili postoji neki drugi način, ako mi da punomoć to opet mora ići na ovjeru kod javnog bilježnika? mogu li ja uz punomoć prodati tu zemlju gdje je ona suvlasnika? 

Hvalaa !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija