Jump to content

Zabrana pristupa


anonimno

Preporučene objave

Imam 22 god. Bila sam u pomalo nasilnoj vezi iz koje sam se teško izvukla. Zatim sam pocela primati bezbroj poruka i poziva od bivšeg. Promijenila sam broj. Uspio ga je opet nabavit. Imam preko 100 propuštenih poziva na dan, a nije mi u interesu opet mjenjati broj. Zna moj dnevni raspored, kad idem na fax, kad idem doma nakon fitnessa.. jer me cesto zna sacekati u nekoj ulicici. Sve me to pomalo strasi je je nagle naravi. Za sad mi nije nista napravio ali uzasno me strah da ce radi mog ignoriranja jednog dana puknut. Ne osijecam se slobodno i svakim njegovm pozivom moj strah je sve veci. Moje pitanje je, dali mogu ista poduzet u vezi ovog jer svaki dan budim se sa grcem u zelucu. Moze li mi tko dati kakav savjet, molim vas.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jedino vam se može pomoći u slučaju da vam prijeti. Tada morate nazvati policiju i u daljnjem postupku, ako vam je prijetio smrću, zamoliti državnog odvjetnika da od istražnog suda zatraži mjeru zabrane približavanja.

Ovo je malo pojednostavljeno. Ako vam bude prijetio, ili je već prijetio, javite se pa ćemo u detalje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa dajte molim vas..

stvarno pretjerujete..

zna se što je dužnost policije i kada interveniraju..kada se radi o kaznenim djelima, o prekrsajima..

kud bi stigli da se bave i ljubavnim problemima, nezadovoljnim, ostavljenim, povrijeđenim muškićima ili razljućenim ženskinjama, povrijeđenim egom, emocijama..

pa toga ima svaki dan po cijeloj lijepoj našoj i trebalo bi ustrojiti poseban odjel u tu svrhu..

 

to je intima pojedinca na koju je svatko izuzetno osjetljiv i nedaj boze da se nesto od toga dira, objavljuje, čačka..jer odmah su ustavna prava ugrožena..a kad je to "privatno" dosadilo, e ...tada se odmah kaže kako policija ništa ne radi..

 

malo više realnosti i kritičnosti ne bi škodilo..

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znaci trebam cekat da me fizicki napadne i onda ce policija nesto napravit. Super, mozda mi dodju na grob

 

Ne treba biti toliko nepovjerljiv prema policiji. Policija zaprima kaznene prijave, ali ako se radi samo o uhođenju ili neugodnostima policija nema elemenata za postupanje, jer nema elemenata kaznenog djela ili prekršaja.

 

Policija će uvijek postupiti ako se radi o prijetnji, pa stoga ne stoje primjedbe kako policija nikad ne čini ništa.

Problem je što je to ipak blaže kazneno djelo, pa se ne postupa rigorozno prema počiniteljima, a često takve stvari nije lako ni dokazati ako nema svjedoka ili nisu ostavljene poruke.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad listam novine il gledam tv samo nailazim na priče kako je mjesecima nakon prekida mladić isprebijao djevojku il ju čak i ubio, ali svi se čude jer je bio ''dobar mladić''. E pa ne želim paničarit, ali nije mi svejedno samo čekati da vidim šta će bit. Znam da bi to policiji izgledalo kao još jedna ljubavna svađa i ja kao paničarka. Jednom mi je pijan došao pred vrata kuće i kunuo se da će me ubit, kad sam mu rekla da ću zvat policiju maknuo se... Užasan je osjećaj što mi ne preostaje puno toga osim čekati.. i nadati se da će ga proći ta opsjednutost...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana Nepoznanko !

Treba puhati na hladno , pa bolesnika pod hitno prijavite policiji jer se prijetnja smrću dogodila nedavno , ne sječate se točno datuma no sigurno je unutar zakonskih tri mjeseca , a maltretiranja je bilo i prije te zastrašujuće prijetnje a i sada su svakodnevna. Na takvima bi policija trebala trenirati strogoću terapijom šamaranja i cipelarenja.

Osim prijave predlažem Vam razgovor sa kvartovskim policajcem. Kvartovski ili kontakt – policajci su policijski službenici koji imaju svoje stalno područje ophodnje i svakodnevno komuniciraju s građanima te s njima uspostavljaju odnos povjerenja kako bi bolje uočavali i rješavali probleme na određenom području, npr. dijelu grada. Na taj način građani imaju „svog” policajca kojemu se mogu obratiti sa svojim prijedlozima i primjedbama.

Želim vam odlično zdravlje i hitro rješavanje problema !

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Šta se žalite na policiju RH?! Dođite u BiH, pa da vidite zakon (nema ga). Mene zet pokušao ubiti davljenjem, baciti preko balkona i to sve u mojoj kući. Prijavio i sad ću bog zna dokad čekad sud. Pokušao da dobijem zabranu pristupa, kažu nemam dovoljno dokaza. I još puno toga. Stoga ne mudrujte o svojoj policiji kao da je najgora jer ova je najgora

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija