Jump to content

Prava oca na viđanje djeteta koje živi u drugoj državi


Janras

Preporučene objave

Poštovani, imam problem, kratko ću objasniti. 

Majka, moja bivša supruga, ima skrbništvo nad sinom (15) godina, od naše rastave žive u Njemačkoj (već 8 godina) gdje imaju prebivalište, sin ima dvojno državljanstvo. 

Majka mi ugrožava odnos sa sinom i radi na tome da me dijete zamrzi i došlo je do toga da od normalnog odnosa punog ljubavi koji smo ja i on imali sada on u poruci prekida svu komunikaciju. Slučaj je prijavljen socijalnoj i policiji u Hr no oni mi danas kažu kako ovaj problem mora riješiti njemačka socijalna. 

Majka je do te mjere išla da me blokirala na mobitel, dijete je krizmala bez mog znanja. Sin što je najgore ne želi vidjeti mene ni nikog od rodbine s moje strane, danas mi u poruci piše da mu je mama "rekla svu istinu".  Inače moja bivša supruga ima poremećaj ličnosti i izraženu promiskuitetnost (priznala mi je da me varala sa više ljudi) , u braku me u više navrata pokušala otrovati. 

Kako postupiti u ovoj situaciji, ne želim da mi sin zamrzi majku no očito ima jako iskrivljenu sliku o njoj te sam svjestan da mu se mora reći istina. Međutim, on se ne želi vidjeti, ona ga ne želi pustiti kod mene. 

Kojem sudu i kome se obratiti za pomoć, hvala. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija