Jump to content

problemi s autoškolom


anonimno

Preporučene objave

Upisala sam A kategoriju u 9 mjesecu 2006. Od tada do danas sam odvozila samo 6 od 10 potrebnih sati!

 

U ugovoru pise da ce autoskola omoguciti kandidatu zavrsavanje programa osposobljavanja u roku od 3 do 6 mjeseci za B kategoriju vozila, odnosno u roku koji je proporcionalno kraci .... itd... uglavnom, za A kategoriju to ispada od 1 do 3 mjeseca.

 

Sto mogu uciniti sada, buduci da mi je istekao 6 mjeseci vazeci lijecnicki, i trebati cu ponovo platiti cca 750 KN za to prije ispita, koji je konacno dogovoren za 2 tjedna? Mogu li to traziti od autoskole i na koji nacin? Imam li pravo na povrat ukupnog novca koji sam njima platila?

 

Jos da naglasim, krivica je autoskole sto sam odvozila tako malo sati - zvala sam ih vise puta, promijenila instruktora, i bila u njihovim uredima i uvijek bi mi obecali da ce sad to rijesiti s instruktorima, i pocet cu voziti, ali nista..

 

Marina

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam 8 mjeseci vozila do dozvole.

Kad prijaviš ispit i padneš čekaš drugi put na red 2 mjeseca da izađeš.

Nitko ne kontrolira rad auto školi.

Takav dojam imam ja,rade šta ih volja.

Pričom sa drugim kandidatima čula sam da je isto.

Njima plaća ide...plaćaju kandidati..i prtplate.

I ja sam morala nanovo na liječnički.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa kome onda prijaviti takav rad autoskole?? kojoj instituciji, na koji nacin??

 

u ugovoru jasno pise na sto se obavezuju, ali kada im na to ukazem, samo mi kazu da ce me nazvati kada saznaju od 'sefa' sta da rade... kad pitam pa gdje je taj sef - nije dostupan.

 

i naravno, nista od toga.. to je stvarno zalosno da mogu raditi sto hoce, a mi smo potpuno bespomocni.

 

sta je najgore, izabrala sam skolu jer je 'poznata' u zagrebu (autoskola Rotor) bas zato da mi se ne dogode takve stvari.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 15 godina kasnije...

Dragi moji, nadam se da ce mi netko odgovoriti na pitanje. Kao i vecina i ja imam problema sa svojom autoskolom. 
 Prvi sat voznje sam imala za instruktora gazdu autoskole, od toga 2.sata imam novog instruktora. Koji je stvarno super i sa njim sam bas "kliknula" mozemo pricati o svemu, i saliti se takoder sto je super zapravo. Pokazao mi je sve poligonske radnje itd... Ali me muci jedna stvar kod njega. Naime mi smo se dogovorili da mi javi svaki put kad ima slobodan termin pa da meni da vozim. I bilo je sve okej do nedavno. Zadnju voznju sam imala 9.2 sad ce u Cetvrtak biti 2.tj kako nisam vozila. Mislim da to i nije dobro bas. Savjetovala sam se sa prijateljicom koja ima polozeno koja kaze da bi trebala voziti 3 puta tjedno, najmanje 2 puta ili jednom. Prosli tjedan cjeli nisam vozila. Mene ako stavi da vozim i jednom tjedno je kao da sam dobila "Jackpot". I prijateljica je rekla da se zna nekada desiti da se ne vozi cjeli tjedan ali da je to jako rijetko. Najveći problem u svemu tome je sto sam ja odvozila 17/18 sati sigurno a u knjizici mi pise da je 14 sati odvozeno. Jedna jedina dobra stvar koja se desila je ta da moj instruktor stvarno ima strpljenja samnom i ukaze mi na svaku gresku koju napravim, smireno mi sve objasni... I eventualno mi kaze kako da popravim gresku. Ali me zivcira to sto ne vozim bar 2 puta tjedno ili nesto. Rekla sam evo da cu pricekati do Petka pa da cu se onda javiti instruktoru da vidim u cemu je problem. Jer znam da nije u meni problem sigurno jer se ponasa normalno i sve ide kako treba. Ne znam sto je tocno u cilju svima njima tamo. Ali izgubit cu zivce tako, ja bi samo htjela sto prije voziti i to sve ali vidim da nije moguce. Htjela bi to sve prvo rijesiti sa svojim instruktorom da vidim da li je u meni problem mozda. Pa onda eventualno ako nesto ne satima da se ispisem i da odem u drugu autoskolu. Napominjem da sam sve platila propise, prvu pomoc i voznje. Ali ne znam kako i sto dalje jer mislim da stvarno nije normalno da ne vozim skoro 2,tj toliko guzve sigurno nemaju. Ako netko moze dati savijet bila bi jako zahvalna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 12 sati , anonimnaosoba1234 je napisao:

Ali me zivcira to sto ne vozim bar 2 puta tjedno ili nesto

Proučite njihove Opće uvjete poslovanja, te tražite svoja prava u vidu češćih vožnji, a ako je do nemogućnosti instruktora, onda uvijek možete tražiti drugog insteuktora.

prije 12 sati , anonimnaosoba1234 je napisao:

Pa onda eventualno ako nesto ne satima da se ispisem i da odem u drugu autoskolu

Ovo neće ići, bar ako ne namjeravate ponovno plaćati istu uslugu drugom davatelju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija