Jump to content

Spolno zlostavljanje djeteta?!


Petarizitalije

Preporučene objave

Pozdrav,

imam jedno jako delikatno saznanje. Zanima me kako je iz pojma zastite djece strucno pravno i psiholosko misljenje o cinjenici da musko dijete od rodjenja do danas kada ima 14 godina svaku noc spava iskljucivo sa majkom. Otac spava odvojeno, ili u dnevnoj sobi ili u sobi djeteta. Dijete je u dobi pocetka spolne zrelosti i primjecuje se ogromna fiksacija na majku, a to stvaranje fiksacije majka koristi u manipulaciji odnosa djeteta i oca kao alate skoba sa suprugom s kojim je jos uvijek u bracnoj zajednici. Svi znamo da je ovakvo okruzenje odgoja djeteta nakaradno no zanima me da li tu ima elemenata i ako ima elemenata onda kojeg kaznenog djela. Volio bih napraviti prave korake da zastitim dijete pa sam spreman tome i svjedociti no zelim odabrati pravi i sto konkretniji put. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije moguće samo na temelju ovoga dati kvalitetno pravno i psihološko mišljenje, iako na očigled izgleda da nešto nije kako bi trebalo biti.

Neuredni odnosi u obitelji se mogu prijaviti područnom centru za socijalnu skrb, a sumnja u kazneno djelo (npr. povreda djetetovih prava) se može prijaviti policiji ili državnom odvjetništvu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija