porculan objavljeno: 9. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 9. svibanj 2007. Može li mi netko objasniti? Jučer je izašao natječaj za sudskog savjetnika na općinskom sudu u Supetru i poštovana gospoda zahtjevaju da sva dokumentacija uz prijavu bude u originalu ili ovjerenoj preslici. Zanima me kako oni zamišljaju da jedan nezaposleni pravnik nabavi sredstva za sve te ovjere kad se zna da je cijena jedne 50 kuna, a treba poslati nekih 6-7 dokumenata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Taja odgovoreno: 14. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2007. I to je u redu ako sud vrati kandidatima dokumente, a što se ne događa iako bi trebalo.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nina_d odgovoreno: 14. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2007. Ja sam nakon jednog takvog natječaja u državnom tijelu lijepo pošla pitati da mi vrate svu ovjerenu dokumentaciju što su bez problema i napravili, no da nisam pitala ne bi mi ju bili vratili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
miki-m odgovoreno: 18. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 18. svibanj 2007. Kolko para tolko muzike. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.