Jump to content

Alimentacija-nacin placanja


zapanjena

Preporučene objave

i dobro je što se žali na presuda plaćanja alimentacije na ruke.Nema davanja na ruke,time sam se i ja opekao u životu.Pa kad nisam imao,pokrenula je sudski postupak,jer nemam dokaza o plaćanju,jer sam joj i ja plaćao na ruke,a to me i dan danas košta.Sud vam samo zanima,potvrda da ste to uplatili.Čist račun-duga ljubav!!!!!!!!!!!!

zapanjena je napisao:

U presudi za razvod braka pise da je moj bivsi muz duzan placati alimentaciju do 15-og u mjesecu meni na ruke. On se u medjuvremenu zalio na tu presudu. Mene zanima kakva je procedura da trazim od suda da se alimentacija placa administrativnom zabranom i mogu li to podnijeti prije odluke drugostepenog suda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hej, ljudi, "na ruke" ne znači svaki mjesec se sastat sa ex mužem/ženom i iskeširat novce, pisati priznanice. Uplata sa računa na račun sa svrhom uplate uzržavanje za djecu mj. taj-i-taj je jedan od načina. Inače, zadnje vrijeme je sudska praksa "na ruke", onaj tko plaća za uzdržavanje djece može pristati na administrativnu zabranu ili trajni nalog. Druga varijanta je kršenje odredbi rješenja, tužba i administrativna zabrana. Ljudi mahom ne pristaju dobrovoljno, kao i moj ex npr, jer im pri dizanju 3-4 kredita ovaj dio obveza nije vidljiv.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija